Pjur® - Tysk kvalitet

Ingen kompromisser aksepteres når det gjelder kvaliteten på våre produkter. Det er vår høyeste prioritet gjennom hele selskapet - Enten det gjelder valg av ingredienser, produksjon, eller leveranse av våre produkter til våre kunder.

Det er grunnen til navnet er synonymt over hele verden med Pjur ® pålitelighet, sikkerhet, og førsteklasses kvalitet "Made in Germany ". Dette er egenskapene våre kunder har tillit til og våre partnere stoler på.

Og det er nettopp derfor et av våre produkter, Pjur Aqua ®, ble vurdert "Excellent" av "Stiftung Warentest", en ledende tysk forbruker og produkt-testing organisasjon, i kategoriene slimhinner toleranse og mikrobiologisk kvalitet.

Vi går gjennom våre standarder daglig og forbedrer kontinuerlig våre produkter. Slik blir de helsemessig tryggere og gir økt velvære for våre kunder.

Alle Pjur ® silikon produkter er CE-sertifiserte medisinske produkter og laget av høyeste kvalitet silikon.

Vi bruker bare silikon fra anerkjente produsenter. Våre produkter inneholder silikon som har blitt analysert og testet av uavhengige laboratorier for kondom kompatibilitet og biokompatibilitet, og sertifisert til å verifisere sin sikkerhet og kompatibilitet.

I tillegg tallrike dermatologiske testrapporter fastholder hud - vennlighet av våre silikon smøremidler. Deres formler er fri for konserveringsmidler, comedogenic oljer og parfyme tilsetningsstoffer. Vi bruker ikke noen smakstilsetninger eller fargestoffer.

Formlene for våre silikon bodyglides, som er utviklet i tråd med de nyeste vitenskapelige funn, utmerker seg ved en svært effektiv og langvarig smørende egenskaper. De tørker ikke opp, og de er pustende. Og det sier seg selv at de er kompatible og sikker for bruk med latex kondomer.

Våre silikon smøremidler er også ideelle for erotiske massasjer, og bare noen få dråper er nødvendig for hvert program. Alle våre silikon-baserte produkter kan lett tørkes av med såpe og vann.

Hvert eneste Pjur ® AQUA produkt er et CE-sertifisert medisinsk Produkt

Alle Pjur ® AQUA produktene er analysert og testet av uavhengige laboratorier for kondom kompatibilitet og biokompatibilitet, og deres sikkerhet og hud-vennlighet er sertifisert.

Våre AQUA produkter er vannbaserte og overlegene i kvalitet og renhet. For å sikre maksimal hud-vennlighet, bruker vi ikke noen oljer, petroleum, eller parfyme tilsetningsstoffer i disse produktene heller. Våre Pjur ® AQUA produktene er analysert, testet og sertifisert av uavhengige hudleger for å sikre at de er svært snill mot huden din.

Den svært aktive ingredienser garanterer merkbart langvarig smøring uten å bli klissete. Pjur ® AQUA produkter fukter huden og, selvfølgelig, er de luktfrie og smakløse. Deres pH-verdier har blitt justert til de spesielle behovene til hud og slimhinner, og er derfor skånsom mot følsomme intime områder.

En rekke av våre produkter kombinerer utmerkede smørende egenskaper med spesiell aktive ingredienser, og dermed gi en merkbar "dobbel effekt"

Vi valgte rent naturlige ginkgo, ginseng, og jojobaolje ekstrakter for å sikre nøyaktig ønsket effekt ved hjelp av høy kvalitet tilsetningsstoffer som oppfyller Pjur ® 's høy kvalitet.

Med Pjur ® analyse me! avslappende anal glide og Pjur ® BACK DOOR glide, trekker tillegg av naturlige jojobaolje gir behagelig og komfortabel avslapning og gjør anal området mer elastisk. For å møte de spesifikke behovene til homofile menn, Pjur ® BACK DOOR glir bruker en høyere konsentrasjon av aktive ingredienser enn Pjur ® analyse me! glide.

Den naturlige ginkgo i Pjur ® superhero EnergizinGinkgo smøremiddel garanterer maksimal utholdenhet og intensiv nytelse for menn. Vår spesielle produkt for kvinner, Pjur ® myglide, inneholder naturlige ginseng som en aktiv ingrediens som gir en varm, erotisk stimulerende følelse i området der den er påført.

Pjur ® ekstrautstyr produkter er produsert i spray form, og deres spesielle aktive ingredienser forbedrer seksuell stimulering for både menn og kvinner.

Pjur ® superhero spray er en svært effektiv forsinkelse spray for menn som ikke inneholder noen lidokain eller benzocaine. Dens kosmetisk ingrediens gir alle utholdenhet du trenger.

Pjur ® myspray stimulation spray er spesielt utviklet for feminin sensualitet. Den unike kombinasjonen av aktive ingredienser forbedrer blodsirkulasjonen i vaginal området, og gir en behagelig kriblende følelse.

Pjur ® BACK DOOR spray og Pjur ® analyse me! spray inneholder høy kvalitet Panthenol som gjør huden og vevet mer elastisk og samtidig sikre rent, ultra-sensitive nytelse. For å møte de spesielle behovene til homofile menn, inneholder Pjur ® BACK DOOR spray også en høyere konsentrasjon av ingredienser enn brukt i Pjur ® analyse me!

copyright © 2011